NADEŽDA BILJIĆ ĆE DOBITI NERVNI SLOM: Paula Hublin i Toma Panić razgovarali o poljupcu! (VIDEO)

Toma Panić i Paula Hublin su danas nerazdvojni. Nakon rođendanske žurke Anđela Rankovića, oni su se izolovali i prošetali zajedno. Na žurki su razgovarali o mnogobrojnim temama, a sada su progovorili o svom odnosu.

Paula je rekla sve što je imala, pa mu je zamerila par stvari. Takođe, dotakla se i njegove žene Nadežde Biljić.

Paula je Tomi prepričala svoj san, gde su njih dvoje završili poljupcem, van imanja. Ono što je zanimljivo, jeste to što je Paula nekoliko puta pomenula da se njeni snovi često ostvaruju, što je Tomi dalo šlagvort da progovori o njihovom poljupcu.

- Mnogo lažeš, za stvari koje si ranije pričala - dodao je Toma.

- Kad smo izašli iz paba, kad asmo se poljubili, rekao sam ljudima da si se tresla. Osetio sam to, nisam prećutao, jer je to istina - rekao je Toma.

- Vidiš šta ti radiš! Ja nemam muža, dete, a ti sad tu mene pokušavaš uveriti u neku stvar, i shvatila sam sve kada si mi neke stvari par puta rekao. Pitao si me za Čorbu, dobacivao i to. Ja se pravim glupa, a sve shvatam Tomo. Rekla sam ti da ti je žena kraljica, i da je za sve u pravu - dodala je Paula.

- Ne, ti mene gledaš, i stalno dobacuješ. Nemaš pravo da pominješ moju ženu - nadovezao se Toma.

- Ti stalno zavijaš i uvijaš, a znam šta želiš reći. Ne znam samo kako da nas dvoje imamo normalan odnos - dodala je Paula.

- Čim sedneš za sto, ti mene gledaš - rekao je Toma.

- Molim? Ja gledam sve! - nadovezala se Paula.

- Pa ti si onda koketa - rekao je Toma.

- Ne lupetaj, ti misliš da sam ja zaljubljena u tebe? Nisam, ja bih ti to već rekla. Napravila sam već sr*nje sa tobom, drugo mi ne treba - dodala je Paula.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.