SVE ŠTO RADE, SEBI RADE: Dragan Kojić Keba progovorio o bračnim problemima sina Igora i snaje Severine

Severina Kojić već nekoliko meseci boravi u Hrvatskoj, dok njen suprug Igor vreme provodi u Beogradu! Spekulacije da je njihovom braku došao kraj iz dana u dan sve su glasnije.

Komšije popularnog folkera Dragana Kojića Kebe otkrili su novinarima da srpsku snajku već dugo nisu videli u kraju, ali i da su čuli priče da Igor više nije sa hrvatskom muzičkom zvezdom.

Baš u trenutku dok su novinari razgovarali sa komšijama, iz kuće je izašao Keba "pod punom ratnom opremom" i odveo kućnog ljubimca u šetnju.

Pevač je na licu imao masku, nosio je i rukavice, a sve kako bi ispoštovao preporuke kriznog štaba za borbu protiv pandemije koronavirusa.

Keba je u početku odbijao da govori za medije. No kada su mu predočili spekulacije i govorkanja po estradnim kuloarima o njegovoj porodici, rešio je da ipak stane u odbranu Igora i Severine, ali na sebi svojstven način.

- Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade - rekao je nevoljno Keba.

- Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im bog podari svu blagodat i sreću u životu - rekao je Keba pomalo filozofski, očigledno ne želeći da pruži konkretan odgovor na pitanje da li je ostao bez snajke, a onda se osvrnuo na one koji blate njegovu porodicu.

- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu! - rekao je Kojić.

Izvor: Alo.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još