ONU KRAVU ĆU DA OBRLATIM KAKO ZNAM I UMEM: Otkrivena šokantna prepiska Lazara Čolića Zole i devojke sa kojom je varao Miljanu Kulić

Belu kuću trese nova ljubavna afera i to ni manje, ni više nego Lazara Čolića Zole. Iako je tvrdio da sadašnju devojku Miljanu Kulić nije varao pre ulaska u rijalitiju, portal Pink.rs došao je u posed prepiski koje govore potpuno suprotno.

Tokom večernje emisije Zola je tvrdio da se nije ni dopisivao, niti varao Miljanu, u šta ona nije mogla da poveruje, jer joj je voditelj Milan Milošević potvrdio da postoje ove prepiske koje ga demantuju.

Miljana je takođe Lazaru napisala tajno pismo, koje je voditelj Darko Tanasijević prošle noći oduzeo.

Mediji su došli u posed prepiski sa devojkom kojoj je Zola slao srca, ali i obećanja da će ići zajedno na more po njegovom izlasku "Zadruge 4". Zola je takođe slagao da je sat koji je poklonio po ulasku Miljanu kupila njegova majka Bosa, a zapravo u prepiskama se jasno zahvaljuje devojci koja je obavila tu kupovinu.

- Mačko, hvala ti na lepim trenucima u Beogradu - poćeo je Zola.

- Molim te, nemoj nikome da pričaš da smo se viđali, jer znaš i sama da će mi novinari napraviti pakao od života - napisala je Lazar.

- Ma nema šanse, bre... Pa ne ide ni meni u prilog zbog posla i Dragamna - odgovorila je devojka.

- Znam lutko! Ulazim u "Zadrugu" prekosutra uveče i idem sa taktikom da uzmem pare! Onu kravu debelu ću obrlatiti kako znam i umem. Hvala ti što si kupila ovaj sat. Reći ću joj da ga je moja Bosa poslala - napisao je Zola.

- Drži se Miksi i uzmi lovu i uloži u sebe - savetovala ga je devojka.

- Pa to ti govorim! Ja sam Tito za te stvari, veruj mi. Čim izađem, idemo ti i ja negde na more - napisao je Čolić.

- Drži mi fige da ovo sve sa "Zadrugom" i Nišlijkama prođe korektno. I da izađem do juna. Hvala ti na svemu, ljubim te gde najviše voliš - napisao je Zola.

Izvor: Pink.rs/Nadlanu.com/M.M.
Foto: zola_je_tito/Instagram

Pogledajte još