IZDIGAO SAM SE IZ TOG BLATA: Mensur Ajdarpašić prokomentarisao svadbu Mine Vrbaški i Filipa Cara!

U "Zadruzi 4" trenutno se održava svadbeno veselje. Naime, Mina Vrbaški i Filip Car izgovorili su danas sudbonosno "da", što je dovelo atmosferu u kući do vrhunca.

Zadrugari su se veselili, pevali, igrali, uživali u bogatoj trpezi, mlada se nije odvajala od mladoženje, a mnogi su se zapitali šta na sve ovo ima da kaže Mensur Ajdarpašić, Minin bivši dečko, sa kojim je ona imala burnu vezu i buran raskid.

- Ma mene to ne interesuje, ja sam se iz tog blata izdigao! Svadba kao svadba, to je okej, ali me ne interesuje moja bivša devojka, ne interesuje me ni on (Filip). Vidim da me ona provlači stalno, u nekom kontekstu kao "Ne znaš ti kako je meni", ne znam šta joj to znači, ne mogu da kažem da mi se zgadila, ali jednostvano me ne interesuje, živim svoj život, radim kampanje, snimam pesmu, vodim svoj život - rekao je Mensur, a na pitanje da li on sada ima novu devojku kroz osmeh je odgovorio:

- Nemam trenutno curu, ali kad se to bude promenilo, ja ću vam javiti - zaključio je Mensur.

Izvor: Kurir.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ivana. Ika says

    Bravo Mensure da si se na vreme, oladio od nekog ko nije vredan. Mlad si momak ima dosta toga da prodje i uzivas u tvojim godinama. Mlad si, a devojka u tvom srcu pripada kao ti jedna od miliona…. Zivot ide dalje, a ti snjim!!! Sve hvale…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.