EMOCIJE SU SE GASILE, A DETE NISMO PRAVILI: Maja Marković opovrgla tvrdnje bivšeg verenika Jovice Putnikovića (VIDEO)

Tokom emisiji "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, predstavnici sedme sile imali su pitanje za Alena Hadrovića.

- Kako se sada osećaš nakon nekoliko dana u vezi sa Majom?

- Ispunjen sam emotivno i srećan sam što mogu da je nazovem svojom devojkom! Nisam se stideo svojih emocija, ove emocije nisu iste kao klinačke, ovo su ozbiljne emocije i ja ih ne krijem ni malo! Iskreno, da je prijatno nije, ovde smo svi da komentarišemo odnose i druga situacija ne postoji. To nas ne može da poljulja, bitna nam je i draga podrška, a oni koji nas ne podržavaju mi smo imuni na to, ali saslušamo - rekao je Alen.

- Najveća osuda je što je Maja raskinula vezu sa bivšim i zbog toga što je on imao nesreću! Ne bi nikome bilo prijatno da sam u koži Jovice, da mi se klela na vernost, ali to su informacije koje ne moraju da budu tačne. Ja sam neko ko je imao veze, i zna šta je veza ali njihova je bila prebrza. Maja je već rekla kako je on insistirao da žive zajedno - rekao je Alen.

- Mi smo ušli u vezi i živeli smo zajedno, ali jeste malo išlo brzo - dodala je Maja.

- To nije bilo isforsirano, a on je bio tu uz mene kao podrška posle bivšeg muža, prihvatio je i moje dete! Da nisam sigurna u Alena, ne bih se upustila u to, i ispada da ja lakoverno ulazim u sve, a moje emocije prema Joci počele su da se gase. On je mene podržao za ovo, ali on me je podržavao, jednostavno ovde se sve prelomilo u meni i znam da ispadam loša. Što se tiče naše veze, rekla sam da mi je značio jer je bio uz mene, a možda tada nisam bila iskrena prema njemu. Mi nismo pravili decu, ali hteli smo! Rekla sam da je to bila jedna od mojih boljih veza, ali i tada emocije nisu bile iskrene i brak sa njim ne bi bio dobar i iskren, nisam bila spremna. Sve je izgledalo kao da se ovde ništa neće desiti, ali nemam šta da kažem, nisam mogla protiv sebe - rekla je Maja.

- Pošto se on oglasio kako se oglasio i mi smo shvatili da nisu zajedno, ne smatram da ga je prevarila - rekao je Alen.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još