PROGOVORIO I ON: Stefan Karić otkrio detalje odnosa sa Kijom Kockar

Velika pompa podigla se kada je reper Vuk Mob u "Zadruzi" rekao da je Kristina Kija Kockar paralelno bila sa njim, Stefanom Karićem i Slobom Radanovićem, zbog čega se pevačica osetila uvređenom, te se verbalno obračunala sa reperom.

Tom prilikom Kockareva je priznala da je bila sa Vukom, ali da nije istina da je bila sa trojicom muškaraca za nedelju dana, zbog čega je istakla i da će ga tužiti.

Povodom ove teme oglasio se Kijin dobar prijatelj Stefan Karić, koji je za portal Informer.rs otkrio šta zna o ovome.

- Iskreno nemam pojma, ne znam ništa o tome. Mi nismo pričali o Vuku Mobu, ali video sam da je dečko spreman da ide na poligraf i da nema razloga da laže. Ne znam zašto ima da se krije da si bio sa nekim, ako si bio. Ako su već imali, nešto, šta je problem priznati. Ja ne znam šta je sa devojkama danas. Ne volim o tome da pričam zbog sebe. Ne znam šta se to dešava, sve su sa nekim bile, sve su nešto radile, sad se brane. Sa Kijom ne znam šta se to desilo sa Vukom, nikad nismo pičali o tome - rekao je Karić.

- Kija i ja smo dobri prijatelji, jeste da se nismo videli u skorije vreme, ali smo bili na vezi kao drugari. Ne znam, možda je ona tada bila sa njim u tom trenutku, pa je on nešto video da se ona sa mnom dopisuje, ali mi nismo u tim porukama pisali ne znam šta - rekao je Stefan Karić.

Izvor: Informer.rs
Foto: karic_stefan/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.