UGRUVAN SAM I MODAR, SVE ME BOLI: Miloš Urošević doživeo tešku saobraćajnu nezgodu!

TV lice Miloš Urošević doživeo je saobraćajnu nezgodu, pa se odmah oglasio na svom Instagram profilu i otkrio kako se oseća.

Naime, voditelj je objavio fotografije sa mesta udesa na kojima se jasno vidi da su motor koji je vozio i automobil sa kojim se sudario uništeni i uputio važnu poruku:

- Dobro sam. Svi su dobro! Važno je da pročitate do kraja. Nije nesmotrenost, nije prekomerna brzina, nisu uslovi puta, nije bahatost, nije bes... Jednostavno splet okolnosti. Nesrećnih okolnosti. Mnogo je važno da su svi dobro! Ugruvan sam, modar, ponegde sa podlivima, ništa slomljeno, ali sa kragnom i gispom na mestima iščašenja, sve me boli. Ipak, ovo ne bih pisao da nisam na vreme shvatio ono što je možda i najvažnije kao pouka svima koji voze ili planiraju da voze motor. Oprema je jedina stvar koja stoji između vas i svega što se dešava na putu i utiče na vaš život i uživanje koje vožnja motocikla donosi. Hvala svima koji su se zatekli na licu mesta što ste mi potvrdili da je Beograd mesto koje pripada svim dobrim ljudima. Hvala službenim licima na strpljenju i ukazanoj pomoći. Hvala zaposlenima u KBC Zemun na pažnji i stručno odrađenom poslu. Hvala svima koji ste bili upućeni, zvali i interesovali se. Hvala i onima koji će zvati kada pročitaju ovaj post. Za one koji se pitaju, ne, nisam odustao od motora - napisao je Miloš.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milos Urosevic (@milosurosevicurke) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: milosurosevicurke/Instagram

Pogledajte još