BILO JE KRITIČNO: Stanija Dobrojević iskreno o pomirenju sa Kristijanom Golubovićem (VIDEO)

Protekle noći u emisiji "Amidži šou" došlo je do susreta koji su svi čekali. Naime, u studiju kod voditelja Ognjena Amidžića sreli su se Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, koji su jedno drugom rekli sve što im je na duši, a onda je usledilo i pomirenje i pružanje ruke.

Nakon emisije, novinarima se ukazala prilika da porazgovaraju sa Stanijom o svemu, te je ovom prilikom otkrila kako se oseća posle pomirenja sa Kristijanom, šta misli o odnosu Vladimira Tomovića i Jovane Ljubisavljević, ali i da li ima novog dečka.

Kako se osećaš sada kada ste Kristijan i ti pružili jedno drugom ruku pomirenja?

- Taj prvi deo emisije, baš mi je bio kritičan, pritisak, trema, jeza, ali nekako sam u ovom drugom delu rasterećena. Ovo mi je stvarno trebalo, da se rasteretim.

Kako gledaš na to što se Kristijan i Vladimir Tomović stalno prepucavaju preko tvog imena?

- Pratila sam, jesu najkritičnije situacije kada alfa mužjaci krenu jedan na drugog, nadam se da neće više biti toliko te agresije da bi što duže ostali.

U emisiji "Amidži šou" nisi otkrila da li imaš novog dečka. Šta se dešava na tvom ljubavnom planu?

- Zaljubljena sam, toliko mogu da odgovorim.

Kako gledaš na to što je Vladimir Tomović posvetio iste stihove Jovani Ljubisavljević, koje je pisao tebi, kao i na to što je precrtao tvoje ime na Zadrugoviziji?

- Videla sam, to mi je bilo onako smešno, ne znam što sve to radi, ali okej, to je njegova stvar.

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG Show - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još