UDARIO BIH ŽENU SAMO KADA BI NA MOJE DETE KRENULA MAČETOM: Kristijan Golubović besan na Miljanu Kulić jer ga je nazvala nasilnikom! (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima, Kristijan Golubović i Marko Đedović sastali su se u pabu i ogovarali Miljanu Kulić, sa kojom imaju problem.

Naime, tokom takmičenja "Muzički obračun", Miljana i Kristijan žestoko su se obračunali, pale su teške reči, a u jednom trenutku moralo je da reaguje i obezbeđenje.

- Meni su takvi rivalli sprdotina, mentalno zaostalo stvorenje, i pazi, spustim loptu i ponašam se kao normalan čovek. Zola je isto govno drugo pakovanje. Ona meni da kaže da sam ja nasilnik, nikada u rijalitiju nisam udario nikog. Koga je sve ona udarala u rijalitiju, pa ko je onda tu nasilnik. Kako bi to izgledalo da ja nekog udarim, da li možete da zamislite to uopšte, ja ne znam što se to stalno očekuje od mene. Ma ja da bih udario ženu, mora na moje dete mačetom u kolevku da se krene. Samo tada - rekao je Golubović.

- Ma ona je psihički bolesnik, a nisi ti budala da to uradiš - dodao je Đedović.

- Išao sam jednom u diskoteku i tu je bila jedna devojka Ajkula i važila je za glavnu u gradu. Ja stojim tamo i gledam devojku koja je razbijena sva, i gledam je, i kad smo ušli u lift ona mene udari i pocepa mi arkadu! Ja je uhvatim, ali mi nije bilo dobro vrtelo mi se u glavi, imao sam i dve kopče, nisam hteo da je udarim. Mene i moja žena bije - ispričao je Kristijan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još