GLUP SI KAO KU*AC, NEMOJ DA MI DIŽEŠ TON, PI*KO MALA: Ša i Cvele zamalo se potukli, zadrugari i momci iz obezbeđenja sprečili karambol! (VIDEO)

Zadrugari Nenad Aleksić Ša i Jovan Cvijetić Cvele posvađali su se u ranim jutarnjim časovima, te je došlo do ozbiljnog verbalnog okršaja, zbog čega je došlo i obezbeđenje.

- Ispadaš retardiran, lepo ispada situacija. Za tebe me sada boli k*rac! - poručio je Ša.

- Ja ispadam debil, jer se svađam sa ljudima, pričaju kako ti se uvlačim u b*lju i onda dolazim u situaciju da neko govori da ne ličim ni na šta! - uzvratio je Cvele.

- Ti si jako glup! Za stolom te d*ka devojka, ja kažem da je neka riba, pa 'ajde, pa i da je Rijana, da je šutnem u b*lju! I šta tu nije jasno? Kako ti to povezuješ? - upitao je reper.

- Ako neko zna kakva je sitaucija između nje i mene, to si ti! Slušam i Frana kako mi dobacuje - rekao je Jovan.

- Ispao si glup sad do j*ja! Što blejiš sa Vladom, koji je rekao da je tvoja riba nakaza? Ja ti kažem, nemoj da ispadaš glup i da ti bacaju rovca, spusti ton, brate! Nemoj da mi se dereš, debilčino, na kraju ću te prebiti! - poručio je Nenad.

- Ne mogu, da je neko drugi, boleo bi me k*rac! P*ši k*rac! - urlao je Cvele.

- Stavi d*ldo, pi*ko mala! Nemoj da me teraš da te udarim! Teraj se u k*rac, sada, debilu, glup si kao k*rac, neka ova mala stavi d*ldo i nek te k*ra! Tvoja stvar, ali nemoj da mi tražiš kadar, jer ja nisam za kadar! - opsovao je reper.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.