ONA VEĆ DUGO KORISTI NARKOTIKE I NE LEČI SE: Prva ispovest Severinine sestre Marijane Popović nakon incidenta u porodičnom stanu u Splitu

Severinu Vučković u utorak poslepodne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane Popović u stanu u Splitu, pred očima majke.

Nakon što je sestra prijavila nju, Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene fotografije na kojima pevačica pokazuje svoje povrede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu.

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon. Komšije u Splitu ispričali su medijima da se Marijana po zgradi galamila da će iskrvariti.

Sestra Marijana Popović za Dnevnik Nove TV ispričala je svoju stranu. Kaže kako je u jako teškom stanju.

- Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim da komentarišem plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi da se podvrgne psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične - ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

- Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzele. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u - ispričala je Severinina sestra.

Marijana je ispričala kako je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama.

- Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno deluju - zaključila je Marijana Popović.

Severinin advokat Jasminka Biloš rekla je kako Severina nije bila uhapšena i da je na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu krivične prijave koju je protiv nje podigla njena sestra. I Severina će podneti krivičnu prijavu protiv sestre.

Izvor: Kurir.rs/Dnevnik Nove TV
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još