HTELA SAM PORODICU SA TOBOM: Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora rekle sve što im je na duši! (VIDEO)

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora posvađale su se tokom radio - emisije "Delegati". One su se dotakle teme njihovog odnosa, ali i emocija. Zadrugarke su u jednom trenutku obe zaplakale.

- Ja tebe ne volim, ali imam emocije! - rekla je Sanja.

- Jako si bezobrazna, rekla si mi da si se na početku svetila. Prema ljudima koji su bili mnogo loši prema tebi, a prema meni ništa - dodala je Matora.

- Ja sam sa tobom uživala - branila se Sanja.

- Iznela si kako su ti neke stvari bile odvratne, a za Frana si mi rekla da te sek*ualno privlači. Jednom sam se napravila luda, ali drugi put neću. Ti ne shvataš, nikada nećemo biti drugari, samo želim normalnu komunikaciju - odbrusila je Matora.

- Onda nemoj da mi prebacuješ preko stola - dodala je Sanja.

- Kako možeš da kažeš da nemaš problem sa Monikom, kad si rekla da te bolelo kada si došla? - pitala je Matora.

- Pa sad mi ne smeta! A da li se ja sada mešam u tvoje odnose? Ne. A ti i dalje prebacuješ - rekla je Sanja.

- Okej, jesam na početku, ali sada ne. Tada sam mislila da ćemo se pomiriti, jer ja i dalje imam emocije prema tebi, zato mi je bilo loše u tom trenutku. Ja tada nisam mislila da ti se sviđa Fran, ali sada to mislim - rekla je Matora, pa nastavila:

- Vidi se da se sviđaš Anđelu, cela kuća to priča. A meni to nije normalno - dodala je Matora.

- Ja sam se zainatila da me ne vidiš da plačem! Možemo li da imamo neku komunikaciju, da poštujemo to što smo imali? Sada ne možeš da mi budeš prijatelj, jer te volim, možda za neke dve godine. Kao što si ti meni pričala da me voliš, ali najveću ljubav si doživela sa Bubili. Ja to znam, to ne znači da ti mene nisi volela... Tek sada pokušavam da te prebolim, jer shvatam da nećemo biti zajedno - pričala je Matora kroz suze.

Sanja je prebacila Jovani sve ljubavne i intimne afere koje je imala po njihovom raskidu.

- Jovana pričala si drugačije! U tom trenutku si ti meni pričala, ja sam gledala i storije i natpise! Ja sam Bubilija volela kao Boga, ali sam ga za sedam dana prebolela i precrtala - poručila je Sanja.

- Meni je juče toliko značio tvoj zagrljaj, da ja ne mogu da ti opišem... - rekla je Matora.

Sanja i Matora nastavile su da se raspravljaju i spominju sve što im je smetalo tokom prethodnog perioda o čemu su već pričale.

- Nemoguće je da sa nekim budeš dve godine u vezi, a da nisi bila zaljubljena! Ti ljudima sad i da hoćeš, ne možeš da im objasniš. Zbog toga što pričaš ljudi milse da si folirant! Ti znaš da sam ja htela da imam porodicu isključivo i samo sa tobom - tvrdila je Matora.

- Ja sebe ne vidim u tom trenutku kao to - poručila je Sanja.

- Da sam ti kupila prsten na Maldivima, da li bi prihvatila? Ne bi, zato što ti ne vidiš vezu sa mnom - izjavila je Matora.

- Ja na to gledam kao na brak za ceo život. Ja to ne mogu. Ja ne mogu da na svaku vezu gledam kao preduslov za brak - odgovorila je Stankovićeva.

- Ti si neko ko će zarad sebe i svog cilja, mislim ti voliš sebe i ti si neko ko bi zarad svog cilja uradila bi sve - poručila je za kraj Matora u gorkim suzama.

Sanja i Matora nastavile su da se raspravljaju i spominju sve što im je smetalo tokom prethodnog perioda o čemu su već pričale.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.