NJOJ JE HITNO POTREBAN PSIHIJATAR, UZNEMIRAVA MOJU ENU: Marko Janjušević obelodanio telefonski razgovor sa Majinom drugaricom, javnost u šoku! (VIDEO)

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš danas je u toku dana izneo šokantne detalje o svojoj bivšoj ljubavnici Maji Marinković koja je odnedavno takođe u "Zadruzi 4".

Naime, bivši košarkaš otkrio je da je Marinkovićeva pretila da će se ubiti kao i da je trčala gola za njim te da mu se nakon tih postupaka smučila za sva vremena i da ne želi više bilo šta da ima sa njom.

Nakon žestoke rasprave u Beloj kući, na Markovom profilu pojavio se snimak telefonskog poziva u kojem je zadrugar razgovarao sa Majinom najboljom drugaricom.

- Ja ne znam tebe lično, niti sam te upoznao, ali moram da ti objasnim kako stoje stvari, ona uznemirava moju Enu, koja nije upletena u ovu priču, uznemirava mene, maltretira me, ona je neuračunljiva, ja sam od nje doživljavao najgore stvari - započeo je Janjuš, a njena drugarica složila se rekavši da je Marinkovićevoj potrebno hitno lečenje i psihijatar te da je na njegovoj strani.

- Ona je patološki ljubomorna i ne postoji način da joj se objasni bilo šta, rekao sam joj da stavljam tačku i kraj, ženo, ne mogu više da izdržim, ona je jako naporna i maltretira me, neka je spašavaju mama i tata, ja više ne mogu! - zaljučio je tada Marko, a Majina prijateljica dodala je da bi na lep način trebao da joj "nacrta" da im više neće ići i da neće vezu sa njom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još