DIGITAL FASHION WEEK SERBIA: Jedinstven online skup dizajnera, modnih znalaca i influensera

Digital Fashion Week Serbia u organizaciji Color Media Communications i Serbia Fashion Week je prvi 100% digitalni događaj gde modni zaljubljenici mogu videti relevantne srpske i inostrane dizajnere, i imaju priliku da uživaju u aktuelnim kolekcijama direktno iz udobnosti svog doma. U šest dana od 20.11. do 25.11. svake večeri od 20h svi zainteresovani mogu pratiti program na YouTube kanalu Digital Fashion Week Serbia.

Ovim događajem želimo da pomerimo granice kada je modni događaj u pitanju i pokažemo da i u drugačijem formatu možemo uživati u omiljenim kreacijama, pogledamo šta se sve sprema za aktuelnu sezonu i da vidimo koji će to trendovi obeležiti naredni period.

Kako moda nije samo segment koji je direktno vezan za kreatore, imaćemo više tema gde želimo da sa zanimljivim sagovornicima i ljudima u temi razgovaramo o modi kao fenomenu koji mnogo sfera dodiruje.

Sam događaj ćemo otvoriti obraćanjem ministarke kulture i informisanja Maje Gojković zajedno sa pozdravnim govorima Svetlane Horvat i Roberta Čobana ispred cele organizacije.

Imaćemo priliku da ugostimo u šest uzastopnih dana u nekom od mnogobrojnih formata veliki broj ljudi poznatih široj javnosti pogotovo onoj aktivnoj na mnogobrojnim društvenim mrežama. Neki od njih su dizajneri Marija Šabić, Bata Spasojević, Ana Vasiljević, Suzana Perić, Irena Grahovac, Zvonko Marković, influenseri Vladimir Gašić, Anastasija Grujić, Dušan Petrović, Katarina Bezmarević, Vojislav Lepojević, glumica Vjera Mujović, modnog istoričara Stefana Zarića i mnogi drugi.

Teme koje ćemo obrađivati nakon predstavljanja kreatora i njihovih kolekcija su modni trendovi, šta nas čeka u 2021. kako mladi i talentovani jutjuberi, instagrameri, tiktokeri vide modu i šta su upravo ove mreže donele na scenu, pričaćemo o modnom marketingu, sporoj i održivoj modi, upoznaćemo Koko Šanel i Milenu Pavlović Barili iz ugla ne tako poznatog široj javnosti a naravno u pripremi je još zanimljivih tema. Celokupan program možete ispratiti na sajtu digitalfashionweekserbia.rs

Sve naše aktivnosti, kreatore i govornike možete takođe pratiti na našim društvenim mrežama, Facebook, Instagram, Twitter.

Pogledajte još