"HEROJE SA KOŠARA" NE ŽELE U INOSTRANSTVU: Viktor Savić otkrio da li će se nastaviti snimanje ratnog filma!

Glumac Viktor Savić gostovao je u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, gde je najavio novu seriju "12 reči" koju ćemo od subote imati prilike da gledamo na malim ekranima.

Savić je istakao da, iako je žanr kriminalistički, to neće biti još jedna u nizu serija kakve godinama gledamo.

- Možda smo već prezasićeni kriminalističkim serijama, ali ova je drugačija. Naša serija je krimi trilerm, a priča je rađena iz jednog potpuno drugačijeg ugla, fokus je na pravosuđu. Ja igram mladog advokata koji se priključuje velikoj advokatskoj kancelariji Tike Stanića. On je pravi "đavolji advokat". Ima i mnogo hakera u seriji, a sam naziv 12 reči je zapravo hakerski kod. Napokon ćemo svi moći da je gledamo, jer nas je korona omela i snimali smo čak godinu dana. Završili smo seriju tek pre oko mesec dana i radujem se jer je još uvek ni ja nisam video – rekao je Viktor.

Aleksandra i Boško pitali su Viktora za komentar u vezi sa prekidom snimanja filma "Heroji sa Košara" koje je izazvalo veliku pažnju javnosti.

- Ne znam ni da li bi o tome trebalo da govorim, ali mišljenja sam da ovaj projekat nikome ne odgovara. Ne mislim tu na ljude iz naše zemlje, već na inostranstvo. Tamo ne žele film o našim herojima sa Košara. Iskreno ne znam šta se trenutno dešava, znam samo da sam sa Balšom Đogom sjajno sarađivao i ranije, i da smo i privatno jako dobri, idemo zajedno na utakmice. Mislim da su svi glumci na njegovoj strani, ali rešili smo da ne biramo strane i da se ne mešamo, već da pustimo da se sve reši. Koliko sam načuo, snimanje bi trebalo da se nastavi u januaru, izgleda su zakopane ratne sekire. Nadam se da će biti tako i mnogo se radujem nastavku snimanja - rekao je glumac.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: _njezz_/Instagram

Pogledajte još