NAPLAĆUJE ČESTITKE 500 EVRA: Teodora Džehverović oglasila se nakon negativnih komentara!

Teodora Džehverović navukla je gnev na sebe kada je obelodanjeno da svojim obožavaocima lične rođendanske čestitke u doba korone naplaćuje čak 500 evra.

Mnogo je negativnih komentara na njen račun zbog načina na koji se dosetila da zaradi, zbog čega je osetila potrebu da se oglasi i svima objasni zbog čega to radi.

- Problem je kada pevam, kada reklamiram stvari, pa i kada pristanem na ovakav projekat kao što su lične čestitke. Od čega ljudi misle da ja živim?! Niko me ne pita od kojih para ću platiti naredne pesme i spotove kada zbog korone od marta meseca mi pevači ne radimo kako treba. Mnogo para i truda sam uložila da bih postigla sve ovo do sada i sasvim je normalno da naplatim ono što sam toliko godina stvarala - kaže Teodora, koja je istakla da istu stvar rade i svetske zvezde.

- Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. U Americi postoji aplikacija preko koje možete kupiti čestitku od poznatih faca. Ako njima, čije se bogatstvo meri u milionima, nije problem da naplate čestitku, ne vidim zašto ne bismo to uradili i mi. Biti poznat nije hobi, već posao i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali.

Izvor: Pink.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.