PEVAČICA PAMETNO ULAŽE: Teodora Džehverović kupila stan u Beogradu na vodi

Teodora Džehverović kupila je još jedan stan. Ovoga puta ona je pazarila nekretninu u Beogradu na vodi, piše "Kurir".

Pevačica je pre izvesnog vremena sebi obezbedila krov nad glavom u Višnjičkoj banji, a sada je izabrala najluksuzniju lokaciju u gradu, gde su se skućile brojne njene kolege.

Kako izvor kaže, ona zasad ne planira da se preseli, jer na lokaciji na kojoj trenutno živi ima potpuni mir i navikla je da bude tamo.

- Teodora je kupila stan u Beogradu na vodi. Odlučila je da ušteđevinu koju ima uloži u nekretninu, ali ona tamo neće živeti. Njoj odgovara njen stari kraj gde ima mir, a i u njega se nije tako davno uselila, pa joj nije do još jedne selidbe. Još jedan od razloga je i taj što u istoj zgradi žive njen brat, snajka i bratanica, tako da se svakodnevno viđaju. Stan koji je kupila u Beogradu na vodi će uskoro srediti i planira da ga izdaje. Tako da će biti u plusu i imaće već dve nekretnine u srpskoj prestonici s tako malo godina - rekao je izvor.

Cena kvadrata u ovom naselju iznosi od 2.950 evra pa naviše, razlikuje se u zavisnosti od toga da li nekretnina gleda na reku ili grad.

Koliko je Džehverovićevu koštao stan zasad nije poznato, jer samo njeni najbliži znaju koja je kvadratura i sve ostale detalje.

Podsetimo, pevačicu je nedavno "Paparaco lov" snimio s dečkom Maticom Rebecom ispred zgrade u kojoj živi. Iako su mediji pisali da slovenački košarkaš ima stan u zgradi pored njene, on ipak boravi u njenom stanu kada je u Beogradu.

Teodora se trenutno nalazi na odmoru u Dubaiju, gde je otišla nakon operacije koju je imala na Badnji dan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još