GLUPA SI KO KU*AC, BITNO JE DA SI NA SEBE NABILA PET KILA PLASTIKE: Janjuša pojela ljubomora, žestoko izvređao Maju zbog afere sa Tomovićem! (VIDEO)

Maja Marinković nakon burne svađe za crnim stolom zbog afere sa Vladimirom Tomovićem rešila je da na sve načine ostane pored Marka Janjuševića, pa je čak, samo da bi bila sa njim, rešila da prespava a klupi pored.

On nije želeo da priča sa njom, ali kada mu je Stefan Šebez doneo hranu ipak se podigao da bi jeo i onda uputio niz uvreda Marinkovićevoj.

Glupa si ko ku*ac, mentolko, bitno je da si na sebe nabila pet kila plastike. Budalo jedna, mentolu. Samo se blamiraš, ti se mentol devojka, jel si svesna toga, bolesna si dušu, mislila si mene da zaje*avaš ovde - rekao je Janjuš.

- Pogrešila sam - rekla je Maja.

- Ma ti si pogrešila milion puta, objasnio sam ti neke stvari još ranije, dok nisam imao ništa sa tobom. Ti si mentol, nećeš se nikad promeniti, uvek mi se u*ereš u život - istakao je Janjuš.

- Ali ja te volim - kroz suze je nastavila zadrugarka.

- Ma koga ti voliš, da si iskrena ne bi se terala sa drugima ovde i napolju, sram te bilo! - urlao je Janjuš.

- To sam uradila samo da bih ti terala inat - dodala je Marinkovićeva, a bivši košarkaš joj je poručio da ne može da ostane sa njim u prostoriji.

- Uzmi jedi ovo, i idi napolje da spavaš, ne blamiraj se tu - završio je Janjuš.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još