TEŠKO IM ODOLETI: Zašto žene često padaju na "loše momke"?

Neke žene otkrile su da one više vole "nevaljale momke" jer se s njima osećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim mladićima osećaju dosadu i nedostatak strasti i energije.

Mnogi samci pitaju se zašto su dobri i nežni muškarci uvek poslednji izbor mnogim devojkama, ali i jesu li im oni manje privlačni. Zato je stručnjak Luen Vord, na društvenim mrežama postavila upravo ta pitanja kako bi odredila šta stoji iza ljudske privlačnosti, a dogovori su je iznenadili.

- Žene kažu da žele muškarca koji je dobar, pouzdan, emocionalno inteligentan, zabavan i koji će raditi stvari s njom i za nju. Ipak, kad je reč o izlaženju, mnogi muškarci čuju izgovor: "Ti si sjajan dečko, ali…" Pa šta onda nedostaje dobrom dečku - pitala je Vord u svojoj objavi.

- Dobro nije strastveno, nije opasno, ne čini da se osećate živim, ne izaziva vas seksualno. Dobar dečko daje samo 50 odsto uzbuđenja u vezi - napisao je jedan muškarac, dok su drugi rekli da su dobri mladići previše ljubazni i očajnički žele da se svide nekome, što odbija žene.

Neke žene otkrile su da one više vole "nevaljale momke", jer se s njima osećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim mladićima osećaju dosadu i nedostatak strasti i energije. Mnoge žene rekle su da dobrim mladićima nedostaje samopouzdanja i sigurnosti da privuku drugu stranu. Međutim, tvrde kako oni nisu privlačni mladim ženama, ali kada one jednom sazru, njihovi prioriteti se menjaju i dobri momci napokon dobijaju svoju priliku.

Izvor: Superžena.b92.net
Foto: Ilustrcija/Unsplash.com

Pogledajte još