UDARIO ME JE I PALA SAM NA POD: Nakon šokantnih tvrdnji Mine Vrbaški, oglasio se Mensur Ajdarpašić!

Mina Vrbaški otkrila je jezive detalje odnosa sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je romansu započela pred kamerama rijalitija.

- Napolju je bila ljubomora, haos, nisam smela nigde da idem... Ljubomora koja je bila ovde nije ništa šta se događalo napolju. Dobijala sam udarac zbog pogleda... Kad te neko raspali i ne možeš da ustaneš, nije ni blizu toga što se dogodio ovde. Preko prvog udarca sam prešla, posle dva dana je bilo još jednom, tad sam presekla. Jednom u taksiju nisam sela nazad, zvale su mi drugarice prijatelja, na sred autoputa me je zvao i počeo da se dere, morala sam da izađem iz auta i zovem svoj taksi. Jedna devojka je bila sa nama na njegovom rođendanu, počela da priča o tome kako sam lepa, ja sam je na kraju pozdravila i poljubila, on je hteo da odem jer sam se pozdravila sa tom devojkom. Posle me je udario, pala sam na pod - ispričala je Mina između ostalog, a onda se oglasio i Mensur.

Sve što je izrekla je laž, kao i čitav njen život. Ništa više ne bih dodavao, ovom porukom je sve rečeno - poručio je Ajdarpašić.

Izvor: Informer.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.