BLISTA U DRUGOM STANJU: Marina Ćosić ponosno pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Glumica Marina Ćosić početkom septembra na večnu ljubav zaklela se svom izabraniku Nikoli Mirkoviću, a krajem istog meseca dvadesetpetogodišnja lepotica sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je vest da je u blagoslovenom stanju, te da s nestrpljenjem iščekuje dan kada će postati majka.

Zvezda serije "Istine i laži" objavila je juče fotografiju iz svog porodičnog doma, na kojoj se može videti koliko drugo stanje prija budućoj majci.

Naime, Marina je sa svojim pratiocima podelila svoje misli i osećanja, dok čeka da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

- Ova fotkica od pre neko veče je meni toliko predivna. Ne zbog mene, nego zato što je nekako iskrena. Pokazuje emociju, sreću, mir u domu, ljubav. Nekako je kao iz albuma naših roditelja. I puna je uspomena. A jednog dana kad budemo pokazivali deci, pričaćemo im: "Ovde je mama bila trudna sa ...." - Tata je uhvatio momenat i zasmejavao me je da bih bila što iskrenija na slici - ja ću reći. (Kao što to radi svakog dana, ceo dan, slikao ili ne slikao - ali oni će to već videti) - napisala je popularna umetnica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marinacosic/Instagram

Pogledajte još