STIGAO IM JE NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI POKLON: Milica Mikić i Miodrag Radonjić postali roditelji!

Glumac Miodrag Radonjić i Milica Mikić postali su roditelji, a odmah je usledilo slavlje u porodičnom domu.

- Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mere zaštite ponajviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najlepši novogodišnji poklon - otkriva naš izvor.

Inače, glumac koji se proslavio ulogom u filmu “Južni vetar” u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom je ispričao da sa Milicom planira brak, kao i da želi da mu ona podari više naslednika.

- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba – rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva, a potom objasnio da su venčanje morali da otkažu zbog pandemije korone:

- Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece – saopštio je on.

Kada je u javnost isplivalo da je Milica u blagosnovenom stanju nije krio sreću.

- Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati - izjavio je glumac ovim povodom.

Inače, Milica je po zanimanju psiholog, što je Miodrag jednom prilikom otkrio.

- Ona je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče - rekao je glumac svojevremeno.

Izvor: Blic.rs
Foto: radonjicmiodrag/Instagram

Pogledajte još