STIGLE RODE: Miodrag Radonjić dobio drugo dete

Milica Mikić, psihološkinja i supruga našeg popularnog glumca Miodraga Radonjića, porodila se juče i na svet donela zdravog dečaka.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a Milica i dečak se trenutno odmaraju u porodilštu.

Milica i Miodrag već imaju jednog naslednika, koga su dobili sredinom decembra 2020. godine i dali mu ime Sava.

Podsetimo, Miodrag je početkom decembra prošle godine potvrdio da mu je supruga ponovo u drugom stanju, kao i da čekaju još jednog sina. Tada je Baća potvrdio da će dobiti još jednog sina.

- Da, istina je. Čekamo drugo dete i to još jednog sina. Hvala vam puno na lepim željama - rekao je popularni Baća za domaće medije.

Ponosni roditelji se nisu oglašavali, ali kako saznaju beogradski mediji od izvora bliskih paru oni su već izabrali ime za naslednika - Teodor. Ovo ime potiče od grčke reči "theos" što znači "bog" i "doron" što znači "dar", pa se ovo ime može prevesti kao "Božji dar" ili "dar od Boga".

Supruga glumca Miodraga Radonjića završila je psihologiju, a o njenoj lepoti se mnogo piše i priča. Mnogi je upoređuju i sa slavnom glumicom Monikom Beluči, a sa njom ju je poistovećivao i sam glumac.

Jednom prilikom, Radonjić je otkrio šta najviše voli kod svoje izabranice.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Izvor: Republika.rs
Foto: milicamikic_/Instagram

Pogledajte još