PRAZNIČNA BAJKA ZA RELJU I TADIJU: Ana Rajković pohvalila se raskošno dekorisanom novogodišnjom jelkom (FOTO)

Manekenka Ana Rajković sa suprugom Predragom i sinovima Reljom i Tadijom nedavno se vratila u Francusku, gde mlada porodica živi od kada srpski golman nastupa za fudbalski tim "Rems" iz istoimenog grada.

Lepa dvadesetpetogodišnjakinja sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je delić praznične čarolije koja vlada u njihovom porodičnom domu.

Naime, Ana je objavila fotografiju svog starijeg naslednika ispred raskošno dekorisane novogodišnje jelke i napisala simpatičnu anegdotu.

- Pre par dana sam okitila jelku onako da budemo baš u trendu... Taman ja završila, prolazi Relja i kaze "fuj". Ja sva zbunjena, počela da tražim šta je fuj, kad ono jelka... Prođe sat, dva, jelka "pade u nesvest", ja je povratim u život. Razmislih malo, naravno da je jednom malom dečaku moja jelka sa belim ukrasima fuj! I tako mama okiti jelku sa svim igračkama, pa je sada naša jelka "vauuuuuu mama". Volim te sine, izvini što sam zaboravila da Deda Mraz dolazi zbog tebe.

Ponosna mama uredila je sve po želji sina Relje, a doček Nove 2021. godine biće poseban doživljaj za njenog mlađeg naslednika koji će uskoro napuniti dva meseca.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: rajkovic__ana/Instagram

Pogledajte još