NOVO PORODIČNO GNEZDO: Ana i Predrag Rajković kupili vikendicu na Kosmaju

Fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga Ana kupili su vikendicu na Kosmaju, za koju je sportista iskeširao pozamašnu svotu novca.

Fudbaler je za nekretninu na planini u okolini Sopota iskeširao čak 270.000 evra, a luksuzna nekretnina poseduje i velelepni bazen.

Par, koji će uskoro dobiti treće dete, za svoju decu želi samo najbolje, a golman nije štedeo novac kada je pazario vikendicu, koja se nalazi u jednom od najlepših delova ovog popularnog odmarališta.

- Predrag već duže vreme razgleda nekretninu van grada, a izbor je pao na Kosmaj. Njemu je bitno da deca, sinovi Relja i Tadija, ali i ćerkica koja je na putu, uživaju u svim blagodetima života, a odrastanje u prirodi, svakako je jedna od bitnijih stavki. Odlučio se za montažnu nekretninu u sklopu luksuznog kompleksa, a za nju je "pukao" čak 270.000 evra - rekao je izvor blizak paru i dodao:

- Veličine je 155 metara kvadratnih i nalazi se na 10 ari placa. Uknjižena je i ima upotrebnu dozvolu. Prostrana je i lepo osvetljena, a ima i bazen. Cela porodica se raduje lepšem vremenu i trenucima koje će provoditi u ovoj oazi.

Izvor: Informer.rs
Foto: rajkovic__ana/Instagram

Pogledajte još