NISMO NI RASKIDALI: Stanija Dobrojević o pomirenju sa Markom Markovićem

Gošća Sanje Marinković u današnjem izdanju emisije "Magazin in" između ostalih bila je i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, koja je imala štošta da kaže o muško-ženskim odnosima, a posebno se osvrnula na takozvanu kategorizaciju žena koje neki dele na one za udaju i one za zabavu.

- Mislim da je to do stava žene, da li su za zabavu ili su za udaju. Zbog mog imidža na društvenim mrežama, mojih fotografija, verovatno me je većina doživljavala kao devojku za zabavu, dok me ne upoznaju. To je, znači, do mene. Moj imidž je mamac, ne znam kako bih to nazvala... Ja sam se poigrala sa tim i ja i dalje gradim taj imidž, meni to odgovara, to je moj kao neki alter-ego. Za udaju ću biti kad ja odlučim, a ne kad oni odlučuju - poručila je Stanija.

Domaći mediji mesecima su brujali o raskidu Stanije Dobrojević i manekena Marka Markovića, a potom i o njihovom navodnom tajnom pomirenju.

Njih dvoje se više ne kriju i na polju ljubavi im ponovo cvetaju ruže, u prilog čemu govori i to što je zgodni maneken bodrio svoju devojku iza kamera, tokom emisije "Magazin in".

Sanju Marinković interesovalo je kada je došlo do pomirenja, a onda je Stanija sve objasnila.

- Nismo ni raskidali, bili smo na mesec dana raskinuli možda. Kada je krenula korona, nismo mogli da se vidimo... Ali nisam došla u emisiju da otkrijem to, očekivala sam da se kod tebe ne snima šta je s one strane, ali dobro, nema veze. Godinu i po dana smo zajedno - objasnila je rijaliti zvezda.

Izvor: Pink.rs
Foto: markomarkovic94/Instagram

Pogledajte još