FOTOGRAFIJE JOVANE JEREMIĆ OSVANULE NA SAJTU ZA ODRASLE: U celu priču upleten i suprug voditeljke!

Pre nekoliko nedelja na jednom sajtu za odrasle, objavljene su fotografije srpskih voditeljki.

Slađana Tomašević, Snežana Dakić, Bojana Ristivojević, Jovana Jeremić, Maja Nikolić, Dragana Kosjerina, Nina Radulović, Katarina Šišmanović, samo su neke od voditeljki koje su završile na poznatom porno sajtu, nakon čega je pokrenuta istraga.

Sada je voditeljka Jovana Jeremić rekla da su njene fotografije osvanule na sajtu za odrasle zbog "manijaka o kojem je radila prilog na televiziji" i objasnila da je u celu priču upleten i njen suprug.

- Prvi put mi se desilo da se priča koju sam radila odrazi na privatni život. Štiteći žrtve, ja sam postala žrtva. Ja se nisam uznemirila zbog sebe, nego zbog muža, koji ni na koji način nije bio upleten u tu priču osim što je moj suprug. Zašto bi on to trpeo - rekla je Jovana i dodala:

- Taj čovek pravi lažne prepiske i šalje muževima čije žene progoni. Pokrenula sam priču protiv njega i onda je on počeo da šalje poruke meni i mom mužu. Ja sam ga blokirala i sreća da sam Voji rekla: "Vojo, postoji mogućnost da ti neki manijak pošalje poruke pošto sam ga raskrinkala u emisiji. To su strašne stvari kada neko neovlašćeno kači tvoje fotografije na sajt za odrasle!".

Izvor: Mondo.rs
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.