POMIRENJE NA POMOLU: Dragana Mitar i Edis Fetić tajno se viđaju u Beogradu

Bivša zadrugarka Dragana Mitar nedavno je uživala na luksuznoj destinaciji sa novim dečkom, poznatim biznismenom, a sada je uhvaćena u društvu bivšeg ljubavnika, Edisa Fetića.

Nakon što su izašli iz "Zadruge", Dragana Mitar i Edis Fetić nisu bili u dobrim odnosima.

Prekinuli su romansu, a bivša modelsica je našla novu ljubav, biznismena Đorđa, sa kojim je nedavno išla na luksuzno letovanje u Egipat.

Kako je istakla, on joj je posle mesec dana zabavljanja poklonio automobil.

- Uživam u vezi sa Đorđem. Lepo je prihvatio mog sina. Moj dečko ima dom za stara lica i firmu za pogrebnu opremu. Posle mesec dana zabavljanja mi je dao automobil. Ne smetaju mi komentari da sam sponzoruša jer ja od svojih emotivnih partnera ništa sama ne tražim - ispričala je Mitrova nedavno za "Alo".

Ipak, ta veza je pukla! Dragana je uhvaćena kako šeta sa Edisom u tržnom centru u Beogradu, a tu je bio i njen sin Jovan.

Zajedno su šetali, šopingovali i delovali srećno i nasmejano.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa Edisom Fetićem, Mitrova je kao iz topa odgovorila:

- Ni u kakvom. Niti se čujemo, niti se viđamo. On mene ne zanima uopšte više - rekla je Dragana, a kada su joj izneti dokaze da je uhvaćena sa njim u jednom tržnom centru, bivša zadrugarka je odmah promenila ploču.

- A to, pa da, videli smo se na kratko, popili smo piće, ali nismo ni u kakvim odnosima osim prijateljskim. Ja bih popila kafu i sa bivšim suprugom, a kamoli sa Edom.

Na pitanje šta joj je dečko rekao na to što ispija kafe sa bivšim partnerima, Dragana Mitar bila je vrlo kratka.

- Nemam dečka. Nisam u vezi već dve nedelje - rekla je bivša zadrugarka.

Izvor: Informer.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još