SPREMNA DA POSTANE MAJKA: Milica Todorović otvoreno o proslavi Božića i željama u Novoj godini

Milica Todorović ne krije da je posebno radosna što ove godine provodi Božić sa svojom porodicom, s obzirom na to da je u prethodnom periodu uglavnom bila odsutna zbog posla. Kako kaže, uživa u svim običajima koje ova praznik nalaže i otkriva da obično kovanica iz česnice završi u njenim rukama.

- Poštujem tradiciju, ali nažalost, zbog mog posla retko sam sa porodicom za Božić. To sam uvek volela, da sam sa njima i da ispoštujemo sve običaje. Mnogo volim tu tradiciju i mislim da je to ono što zbližava ljude i donosi lepu i čistu energiju u domove - ističe Milica i dodaje:

- Ja uvek dobijam paricu iz česnice jer ja najviše radim. Ona ide kod onoga ko je najvredniji i najviše zarađuje, zar ne? Tako da se nadam da ću je dobiti i ove godine - kroz smeh poručuje pevačica.

Ona kaže da bi svima poželela što mirniju godinu, jer nam je to potrebno nakon svih turbulencija koje smo doživeli u 2020. godini.

- Prvenstveno poručujem svima da se čuvaju, želim im lep Božić da uživaju u svim običajima, da ih ispoštuju koliko ko može, ali da se ne okupljaju u većem broju, već u najužem krugu. Od srca svima želim sreću i zdravlje, jer smo ove godine shvatili da bez zdravlja ne možemo ništa, niti da slavimo običaje, niti da radimo posao, niti da budemo sa ljudima koje volimo, a ni da ih zagrlimo - kaže mlada pevačica i dodaje da je oduvek najviše volela da na selu proslavlja Božić:

- Volim da obučem nošnju, u njoj se osećam kao dete i to mi nosi lepu energiju. Volela sam oduvek da idem na selo kad je Božić, obavljala sam sve stare običaje. Dešavalo se da me ogrnu velikim ćebetom, pa mi daju da džaram vatru ogromnim badnjakom, znate kako je to na selu sve veliko. Pa mi daju veliko pile, pa ga očerupam, pa bacam seno ispod stola i to je za mene uvek bilo lepo.

Protekla godina bila je izazovna za sve njene kolege, pa tako i za Milicu. Ipak ona ne krije da joj je prijalo to što nije radila za doček Nove godine.

- Nedostaju mi publika i nastupi, ali mi je svakako prijalo da se malo odmorim, jer mi nismo imali ovoliko dugo pauzu i svima je valjalo da se malo resetujemo. Ovo je tek druga Nova godina koju sam provela kod kuće. Pevam od svoje 13. godine i od tada sam uvek radila, tako da mi je bilo jako čudno da ne pevam i ne uveseljavam ljude. Ali moram priznati da sam se radovala što sam bila kod kuće sa svojih nekoliko prijatelja. Napokon smo mogli da slušamo muziku koju mi volimo i da budemo zajedno posle dugo vremena - ističe pevačica kojoj je 2020. bila teška godina:

- Okarakterisala bih tu godinu kao jednu opštu katastrofu u svakom smislu. Da stavimo po strani moj posao koji je trpeo zbog svega, prošli smo kroz užasan period koji i dalje traje, i dosta prijatelja sam izgubila u borbi sa koronom, što je tragedija. Za mene je kovid Černobilj 21. veka i nadam se da se nikad neće nešto ovako ponoviti - kaže Milica, koja je ipak uspela da izvuče i poneku dobru stvar iz prethodne godine:

- Nisam doživela neko otkrovenje, samo sam bila srećna što sam bila sa svojom porodicom dok je trajao karantin i to me je stvarno usrećilo. To su retki trenuci koje mogu sebi da priuštim.

- Volela sam da budem na selu za Božić. Dešavalo se da me ogrnu velikim ćebetom, pa mi daju da džaram vatru ogromnim badnjakom, i veliko pile, koje očerupam, bacam seno ispod stola - priseća se Milica.

Mlada pevačica ne krije da, pored velikih koncerata, priželjkuje da u narednom periodu postane majka.

- Želim sebi zdravlje, koncerte, Sava centar, Arenu, pa želim sebi bebu i ljubav. Tako, skromna sam, od sad pa nadalje, želim to sebi - kroz osmeh kaže Milica i dodaje:

- Razmišljam odavno da se ostvarim u ulozi majke, samo kad se bude desilo, desiće se. Kako ovaj odozgo diriguje, tako će biti.

Ona takođe ne krije da priželjkuje muškarca sa kojim će joj se poklopiti energija.

- Nikad nisam imala neke standarde što se tiče muškaraca, prosto ako nam se energije poklope, to je to. Najbitnije je da među nama ima poverenja, poštovanja i razumevanja. To je za mene ravnopravan muškarac i, naravno, sve to treba da bude sa obe strane da bi veza opstala.

Izvor:  Blic.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još