ONA I JA NISMO U VEZI: Milan Janković Čorba otkrio da Maja Marinković trči za njim (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima prikazan je klip turbulentnog ljubavnog odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

- Ovo je samo delić svega, bez ikakvog razloga! Znaš li koliko je snimaka gde se ona kune u sve, štipa me, izazivala je najgore u meni. Ne pravdam sebe, ali sam je terao od sebe, da ne bi dolazilo do grebanja, davljenja i maltretiranja. Nema potrebe da se vraćam na ovu stvar - objašnjavao je Janjuš.

- Šta hoće sada? Čovek je rekao da ja nađem dečka, šta je problem sada? - pitala je Maja.

- Ona nije imala obzira ni da on ima ćerku, koja sve gleda. Janjuševa energija je sada mnogo bolja, druži se sa ljudima i komunicira, ne komentariše Maju uopšte. Ona bi napravila haos, kada bi on sada ušao u odnos sa nekom devojkom - rekla je Rialda Karahasanović.

Maja se sve vreme pravdala svom trenutnom izabraniku, Milanu Jankoviću Čorbi, kako sada ona ispada psihopata, ali da je sve to sa razlogom.

- Ona i ja nismo u vezi - rekao je kratko Čorba.

- Meni su fascinantne ove ljubavi kada prvo imaš intimne odnose, a tek onda uđu u vezu. Ona u dubini duše zna da joj nije dobro, pokazuje svoje raspoloženje na silu. A čak nije ni u vezi - rekao je Lepi Mića.

- Maja ima veštački osmeh na licu i veštački je srećna. Još uvek ona voli Janjuša, ne može tek tako da ga zaboravi, sve mu radi u inat! - potvrdila je Marija Kulić.

Kristijan Golubović naredni je komentarisao nagli ljubavni odnos Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe.

- Ona je dolazila kod nas, kad god se posvađala sa Janjušem. Kroz celo to savetovanje, ona je odlučila da izađe iz te priče, a javile su se i neke simpatije prema Čorbi. Maja je saučesnik jednog lošeg dela, u kome je on ostavio svoju suprugu. Čorbu boli ku*ac za sve - komentarisao je Kristijan Golubović.

- Ne osećam da se Maja veštački druži sa mnom, mene ne zanima da li ću ja ispasti igrčka, ja nisam trčao za njom. Svejedno mi je - rekao je Čorba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još