Pavlović: Žele da potpišem štetno sudsko poravnanje

BEOGRAD, 19. marta 2011. (Beta) - Generalni menadžer košarkaškog kluba Crvena zvezda Mirko Pavlović rekao je da potpredsednici kluba Dragan Ristić i Klod Kolaro vrše pritisak na njega da potpiše, kako je ocenio, štetno sudsko poravnanje u sporu sa bivšim sponzorom, kompanijom Lukoil.

"Sada je već postalo jasno da su svi dogadjaji u proteklih par dana iskoordinirani i da iza svih napada na mene stoje gospoda Ristić i Kolaro, koji od mene zahtevaju da potpišem štetno sudsko poravnanje u sporu sa Lukoilom ad Beograd", navodi se u Pavlovićevom saopštenju.

On je naveo da se o svemu konsultovao sa advokatima.

"Procenu da je ponudjeno sudsko poravnanje štetno za klub doneo sam na osnovu uvida u dokumentaciju u klubu i mišljenja advokata koji su vodili i dalje vode sudske sporove sa Lukoilom", rekao je on.

Pavlović je naveo da je sva dokumentacija dostupna u klubu.

"Kompletna dokumentacija o ovom slučaju biće prezentovana na sledećoj Skupštini kluba, a za sve klupske zvaničnike, zvaničnike Sportskog društva i državne organe ona je dostupna u klubu", istakao je generalni menadžer crveno-belih Pavlović.

Pavlović je danas novinarima rekao da ne misli ništa loše o smenjenom treneru Mihailu Uvalinu.

"Sa Uvalinom sam blizak ceo život i ne mislim ništa ružno o njemu. Videćemo se opet za nekoliko dana i pričaćemo o svemu", rekao je Pavlović novinarima posle prvog treninga koji je sa ekipom imao novi trener Saša Nikitović.

Uvalin je juče smenjen sa mesta trenera, ali nije navedeno zbog kojih razloga.

Pogledajte još