ŽIVOJINOVIĆI POKREĆU NOVI BIZNIS? Lepa Brena i Slobodan planiraju da kupe apartmane na Maldivima

Pevačica Lepa Brena i bivši sportista Slobodan Boba Živojinović otputovali su na Maldive i tamo im je sinula ideja za novi posao. Naime, oni žele da kupe nekoliko apartmana i da ih izdaju jer sezona na Maldivima traje gotovo tokom cele godine.

- Boba je čovek koji samo razmišlja o biznisu, pa čak i kada je na odmoru. On je odmah snimio dve kućice na vodi koje se prodaju i rekao je svojoj supruzi da bi bilo lepo da ih kupe. Nije čak ni video cenu, a već je sve isplanirao. Pošto se druže sa velikim brojem imućnih ljudi, siguran je da bi imali mnogo klijenata sa Balkana - kaže izvor blizak poznatom paru.

On dodaje da su supružnici razgledali te apartmane i da im se mnogo dopadaju.

- Našli su se sa vlasnikom te dve kućice koje su napravljene kao bungalovi. On im je rekao da ima još dodatne apartmane na plaži, koje takođe planira da proda. Boba se baš zagrejao za tu ideju, ali je Brena ta koja se nećka - otkrio je izvor.

Prema tvrdnjama sagovornika, pevačica nije sigurna da li im je potreban još jedan biznis.

- Brena smatra da već imaju dovoljno firmi i da lepo žive, dok Boba stalno razmišlja unapred. On stalno govori da treba da obezbede unuke i praunuke kada su već u situaciji. Sada ubeđuje Brenu da ipak uđu u taj posao, jer je siguran da bi mogli da zarade dobre pare, a i sami bi često dolazili na Maldive - rekao je on.

Izvor: Informer.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.