DOJIM SINA I ZBOG TOGA SAM BRZO SMRŠALA: Sofija Milošević iskreno o izgledu nakon porođaja (FOTO)

Sofija Milošević porodila se 8. septembra i na svet donela dečaka kojem su ona i njen izabranik Luka Jović dali ime Aleksej.

Nedugo nakon porođaja, novopečena mama oduševila je fanove vitkom linijom, a mnogi su bili iznenađeni posle koliko vremena je već imala ravan stomak.

Pored velikog broja pozitivnih reakcija, usledili su i komentari da je premršava i na rubu anoreksije, međutim, Sofija je odlučila da zapuši usta hejterima.

Manekenka je poslala opširnu poruku svojim pratiocima povodom svog izgleda.

- Jedan prijatelj mi je rekao da na ovoj slici izgledam premršavo. Otkako sam se porodila, imala sam sreću da se brzo vratim staroj kilaži, kada sam napustila porodilište već sam bila zadovoljna svojim izgledom iako su me mnogi upozoravali da ću imati višak sala u predelu stomaka. Poenta je u tome da ja imam istu težinu i pre i posle trudnoće, tako funkcioniše moje telo. Ja samo dojim, te mislim da je to glavni razlog što sam liniju za kratko vreme dovela u red. Dobro se osećam u svom telu, ne pokušavam "jesti više" ili se ugojiti. Pročitala sam puno komentara kako sam mršava - takva sam. Radujem se odlasku u teretanu jer sam izgubila sve mišiće. Dobro se osećam u sopstvenoj koži.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još