"URAGANKA" ZAVELA FUDBALERA: Ivana Nikolić i Vova Volkov u tajnoj ljubavnoj vezi?!

Ivana Nikolić, članica grupe "Hurricane" navodno je u vezi sa fudbalerom Vladimirom Vovom Volkovim.

Kako piše "Alo!", novopečeni par se poslednjih dana 2020. godine krio na Kopaoniku, a simpatije među njima javile su se mnogo pre nego što su ih priznali jedno drugom.

- Vladimir je poznat po tome koliko voli lepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara iako je bila u vezi. Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije. Nakon raskida njene dugogodišnje veze, rešio je da je pozove na večeru i ubrzo su otpočeli vezu. Naravno, to na sve načine pokušavaju da sakriju, a pred kraj 2020. otišli su na Kopaonik kako bi bar malo uživali u svojoj privatnosti daleko od znatiželjnih pogleda - priča izvor i otkriva da je fudbaler do ušiju zaljubljen u pevačicu.

- Iako nije sklon vezivanju i važi za velikog ženskaroša, ovoga puta Vladimir se zaljubio kao nikada do sada. Već dva meseca ne vidi prst pred okom koliko je zaljubljen i koliko na sve načine pokušava da joj udovolji. Čak ne uspeva da se suzdrži a da je ne poljubi u javnosti iako imaju dogovor da se kriju. Kada su bili na Kopaoniku, Volkov je uplatio najskuplji hotel za svoju dragu, svakodnevno je obasipa poklonima i retko kada se razdvajaju. Njoj to, naravno, prija budući da joj je nedostajalo da je neko razmazi.

Inače, Vladimir je ranije bio u vezi sa pevačicom Sandrom Afrikom.

Izvor: Alo.rs
Foto: ivana_boom_nikolic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.