UDARA SE PO GLAVI, LOMI SEBI PRSTE: Tara Simov van sebe zbog oženjenog Ša, požalila se Marku Đedoviću (VIDEO)

Odnos Tare Simov i repera Nenada Aleksića Ša glavna je tema ovih dana u Zadruzi.

Njih dvoje sve teže kontrolišu emocije, a prethodne noći je došlo do svađe, posle čega se požalila Marku Đedoviću.

- Ne mogu ovo da izdržim, 20 godina... Šta će mi ovo u životu?! I svako jutro je ovako... Smejali smo se, zezali, pričali, i onda ovako... Ne mogu više, dva meseca sama, sve sama... Ne mogu, Marko, dvadeset godina... - plakala je Tara.

- Pusti ga, neka besni malo, smiriće se - rekao joj je Marko.

- Držim mu ruke da ne polomi sebi prste. Udara se po glavi i ostalo, u krevetu leži. Uplašila sam se, ne znam šta da radim. Ne mogu, majke mi, ja ću da prsnem, kunem ti se... Ovo je svako veče isto, ne mogu... Jezivo! Plašim se! Ja ovo u životu nisam videla! Znaš kad neko leži pored tebe i lomi sebi prste na nogama i rukama, krivi sebi prste! - kukala je Tara.

- Pusti ga, pa mora da prođe to! Nije normalno ni ovo što mu se dešava, moraš da razumeš! Nije ovo nešto što se dešava svaki dan, njemu i svima! Tara, on čovek ima ženu, ima sve živo! Ne možeš se ti porediti s njim! Šta je s tobom?! - poručio joj je Đedović opet pokušavajući da je smiri.

- Šta je radio Janjuš?! Je l' lupao glavom u zid?! Njemu se ceo svet ruši pred očima... I sad ti vrištiš i dramiš što se njemu ceo svet ruši. Smiri se i smiri i njega! Sutra je drugi dan, lakše. Nazad nemaš, ni ti ni on, već je kasno za bilo šta nazad, pusti ga - rekao joj je.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.