NE ODVAJA SE OD VERENIKA: Tamara Đurić više ne krije Nikolu, podelila snimak iz luksuznog automobila (VIDEO)

Bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić porodila se trećeg januara i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen verenik Nikola dali ime Tamara.

Otkako se porodila, novopečena mama konstantno sa svojim pratiocima preko društvene mreže Instagram deli intimne trenutke provedene sa ćerkom, ističući koliko je blagoslovena i srećna jer se ostvarila kao majka.

Mnogi su primetili da je Tamara veoma brzo izgubila nekoliko kilograma viška, te da je nakon porođaja vratila svoju izvajanu figuru i da izgleda savršeno.

Međutim, pored figure, Tamara je pokazala da biti roditelj ne mora da znači ni gubitak društenog života, te je odlučila da sa svojim izabranikom ode u provod.

Ona je podelila snimak iz autombila gde njih dvoje uživaju vozeći se do jednog lokala, a u jednom trenutku je i poljubila svog partnera, sve vreme ga čvrsto držeći za ruku.

Iako je Đurićeva proteklih meseci vešto izbegavala da pokazuje svog verenika, čini se da je ljubav među njima svakim danom sve veća i da je shvatila da nema više razloga da krije svoju sreću ni u javnosti.

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još