JOVANA TOMIĆ MATORA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Mina Vrbaški i ja smo bile u vezi, ona je mene smuvala! (VIDEO)

Ovonedeljni vođa u "Zadruzi" je Jovana Tomić Matora, koja je tokom raspodele budžeta, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku.

Prokomentarisala je pojedine zadrugarke, a usput otkrila i neke detalje svog i Mininog odnosa.

- Sad sam se opekla, važi za sve ljude koji budu ubuduće sa Sanjom, ni sa kim neću progovoriti ni reč, ni sa Đedovićem, Sandrom, Erminom, bilo kim... - rekla je na početku, pa srednji budžet dodelila Tari.

- I ne sviđa mi se kosa, predugačka je za moj ukus... Rekla si da sam te jednom kulirala, da jesam, sinovala sam ti poruku, priznajem. Ali ja sam htela da se izolujem, i da se pokažem u najboljem svetlu. Nismo bile nerazdvojne, ali znaš da si mi draga. Znaš da sam se zalagala za tvoju ljubav, i da je imaš sada, opet bih. Nije u redu da si okej sa Sanjom, pa da prenosiš neke stvari i praviš haos između mene i Sanje. Ti si to uradila jer nisi normalna i jer ne kapiraš. Zameram ti to - rekla je Tari, pa je na red došla Mina.

- Mini sam nagovestila da će dobiti srednji budžet. Pošto pričate o bivšim devojkama, Mina je devojka koja je mene smuvala, koja je meni kupila 101 ružu, devojka sa kojom sam bila duže od 10 dana u vezi, za razliku od devojke s kojom sam bila u ovom rijalitiju. Neko ko je pored svih svojim budalaština i svega, nikad mene lično nije uvredio ni povredio, zaslužuje veliki budžet, ne zaslužuje srednji budžet, ali ti se nećeš ljutiti... - rekla je Matora, a zatim Maji Marinković dodelila mali budžet.

- Ove godine ću joj reći isto što sam mislila i prošle godine. Moje mišljenje je da ti i Sanja niste nikakvi prijatelji, da ste ovde najbolje prijateljice bile bi stalno zajedno, a ne kada treba da se prokomentariše nešto sa strane. Najviše si me od svih ljudi koji su me komentarisali, jedino mene vređala i osuđivala... - prokomentarisala je učesnicu rijalitija.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još