BILA SAM SA MENSUROM, U ČEMU JE PROBLEM: Maja Marinković priznala da je imala seks sa Ajdarpašićem (VIDEO)

Maja Marinković danas je gađala tortom bivšeg ljubavnika, Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega je tokom emisije "Pretres nedelje" nastala opšta pometnja.

- Jesam ga gađala tortom, jer nema potrebe da se ne pomeri, ako mu kažem da hoću da prođem. Uopšte nije želeo da pomeri ruku, još me je i gurnuo. Iznervirala sam se i opsovala ga - rekla je Maja.

- Majo, sada si poznata, preparirana i plaćena, odgovaraj za svoja nedela, kada dela nemaš - dodao je Lepi Mića.

- Ona sada sve laže, sve. Nikada je ne provociram. Sinoć me je ubeđivala, klela se u tatu i mamu da nije bila ni sa kim. Da li se sećate i ranije tih zakletvi? - objasnio je Janjuš.

- On je meni rekao da je sve do tvog ponašanja, ali da emocije postoje. Dakle, sve je bilo do tebe - otkrila je Rialda Karahasanović.

- Svi ste odvratni sada, ne volim ga i nikada se neću pomiriti sa njim! - vikala je Maja.

- Zatim je pokrenuta tema, koju je započeo Marko Đedović, da bi Kristijan Golubović seksualno opštio sa Majom:

- Ona jeste za hoklicu, ali ne bih, jer je ćerka mog prijatelja - odgovorio je Kristijan.

- Namerno je sela preko puta mene, okrenuo sam se na drugu stranu, da ne bih gledala u osobu koja me non-stop provocira i dobacuje mi. Svaki put kada je ustala, šutnula me je na kvarno ili zakačila ili samo dobacila - objašnjavao je Janjuš.

- Moram da te pitam "Jesi se umorio?" - provocirala je Marinkovićeva.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mini Vrbaški u "Pretresu nedelje", koja se uključila u raspravu o odnosu Maje Marinković i Janjuša.

- Milane, nemoguće je da Janjuš Maju uhvati nju za zadnjicu, jer nije bila takva situacija. Ona ga je šutirala ispod stola - govorila je Mina.

- Mina sada ovo radi zbog Mensura. Pozdravljam ga. Žao mi je - skočila je Maja.

- Ovo je njena nemoć. Znamo kako se to završava, plače u krevetu kada svi legnu. Sinoć je krenula da dobacije i peva tu pesmu "A ona samo puca" (Lunina pesma koju je Mensur voleo). U suštini, sve se svodi na to što ne može više da bude sa Janjušem. Ja smatram da ona i te kako hoće da priđe da se izvini. Vladimir može to najbolje da objasni - rekla je Mina.

- Ne, ja ću nositi svoj krst što sam ušla u vezu sa njim, a on svoj što je sebi uništio nešto sveto. On mora da razgraniči neke stvari. Vladimir me je danas pozvao na krevet i rekao da mu se Janjuš zakleo da me nikada nije prevario u spoljnom svetu - dodala je Marinkovićeva.

- Majo, moraš da shvatiš jednu stvar. Njegovim nedelom nećeš oprati sebe. Ko tebi da veruje bilo šta? Kako da ti verujem, kada si se zaklela u oca da nisi imala seks sa nekim (Mensurom), a sada si rekla da jesi. Ona nije normalna, mi je sada gledamo kao najluđu devojku u kući. Janjuš nema problem da ti kaže da te volim. Mi znamo da ga ne voliš, da ga voliš ne bi radila ove stvari - rekao je Vladimir Tomović.

- Da, istina je za Mensura, šta je problem. Mogu da kažem bilo šta. Koga interesuje moj privatni život? - istakla je Maja.

- Može Maja da priča šta hoće, ona više nema kredibilitet. Ja nemam potrebu da branim Janjuša, ali on je čist u ovom odnosu od 1. januara 2021. Šta ti je kriva Teodora, što je pominješ? - nastavio je Vladimir.

- Ja nisam ništa loše rekla, rekla sam da nemam konkurenciju i da su oni bitni zbog moje reakcije. Vi mene napadate jer ste pristrasni i jer ste komentatori - dodala je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još