VAŽNO JE DA SVAKO IMA SVOJ SVET: Danijela Dimitrovska otkrila tajnu uspešnog braka sa Ognjenom Amidžićem

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je bio u bolnici zbog upale pluća, a njegova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, sada je progovorila o ovom teškom periodu.

- Ja na ovo što se dešava i nama i celom svetu gledam kao na jednu lekciju, tako je i u našem slučaju bila lekcija, pa kako je ko protumači, to ćemo videti u budućnosti. Prosto posledica nema, kada dođe lekcija, nešto naučite i to znači da bude samo lepo i da idete ka boljem - rekla je Danijela za emisiju "Premijera".

Manekenka je potom otkrila šta je za nju formula uspešnog braka.

- Jako je važno da svako ima neki svoj mir, svako svoj svet, svoj posao, jer je u braku važno individualno biti zadovoljan, a opet važno je održati i to da bar jednom nedeljno budemo svi na okupu, jer je takvo vreme da ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja i da svi zajedno ručamo u tri - rekla je Danijela.

Ona i Ognjen imaju sina Matiju, a Danijela ističe da naslednika puštaju da izgradi sopstveni karakter, te da uživaju u svakoj njegovoj emociji.

- Mi ga puštamo da ispolji sve svoje emocije, to je jako važno za izgradnju karaktera, i bilo koje osobe, ne treba sputavati decu ni kad su ljuti, besni, tužni. Treba negovati njihova osećanja i njihovu individualnost i biti im podrška, tako da na taj način uživamo, ne borimo se protiv toga. Imati više dece je stvar trenutka i stvar mnogih okolnosti, ukoliko se to bude desilo jednog dana, mi ćemo se radovati tome - iskrena je bila manekenka.

Izvor: Pink.rs
Foto: danijeladimitrovska/Instagram

Pogledajte još