TOLIKO SAM PUTA ZVALA POLICIJU: Tanja Savić pati zbog razdvojenosti od sinova Maksima i Đorđa (FOTO)

Tanja Savić već mesecima je u žiži javnosti zbog sukoba sa suprugom Dušanom Jovančevićem koji je u aprilu prošle godine bez njene dozvole sinove Maksima i Đorđa odveo u Australiju.

Pevačica koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" od tada boravi u porodičnoj kući svojih roditelja u Radincu, koji joj uz sestru i brata pružaju podršku u tokom teškog životnog razdoblja.

Atraktivna muzička zvezda sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram jutros je podelila fotografiju svojih naslednika i otkrila da tuguje što su toliko dugo razdvojeni.

- Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Gold Coast. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju ali se niko nije javio. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava... da budemo jači... da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce... i da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih... Neka im Bog sudi... On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto... Jer... ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa... ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam čovek, imam prava na to. Al' me uhvati neka tuga - napisala je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.