STAVILI TAČKU NA VELIKU LJUBAV: Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović pred zadrugarima priznali razlog raskida (VIDEO)

Sinoć, pre početka emisije "Gledanje snimaka", na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević razgovarao je sa Rialdom Karahasanović i Kenanom Tahirovićem o njihovom raskidu.

- Mi više nismo zajedno, rekao mi je da su stvari kristalno jasne - rekla je Rialda.

- Poremetilo me je ono sa Matorom, bilo mi je previše i to nije razlog da samo raskinem! Jednostavno me je sve to pogodilo, najviše me je povredilo kada joj je Matora rekla da je želi, a ona nije reagovala i zanima me da li su se poljubile - rekao je Kenan.

- Ja sam inicijator uvek, i da razgovaramo i da se pomirimo. Pokušala sam da razgovaramo ali nije hteo, i ovde su bile priče i za njega, ali ja nisam reagovala, i bilo je i da je sedeo sa bivšom i on je objasnio, ja sam verovala i ja sam svesna kako sam se postavila prema njemu - rekla je Rialda.

- Ja uzimam krivicu na sebe, a on ima pravo mene da okrivi i ona je bila jasna po pitanju mene i nje, ali se ne osećam krivom i ja sam samo bila iskrena i sve što sam rekla. Da sam Kenana ja bih sa njom ozbiljno razgovarala! Meni je suludo da nisu razgovarali - rekla je Jovana Tomić Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još