TI SI MALI, DEBELI, ISKOMPLEKSIRANI DEČAK: Potukli se Tara Simov i Ša, zadrugarka reperu napravila šljivu na vratu! (VIDEO)

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša našli su se kod garderobera, a zadrugar nije htela da mu da da uđe unutra, a sve vreme je tenzija bila na visokom nivou.

- Boli me, pusti mi nogu! - rekao je Ša.

- Boli to što si rekao - poručila je Tara.

Tara i Ša su se sve vreme gutali pogledima i šaputali jedno drugom nešto, između svih provokacija. Tara je uhvatila Ša za nogu i nije mu davala da se odvoji od nje, a sve vreme ga je udarala iz ljubavi po glavi i gde je stigla, dok se on borio da se odvoji od nje.

- To je moj ujed, pogledaj šljivu na vratu! Šta, ne smeš da se skidaš preda mnom?! Zato što si debeo? P**ko mala, kučkice! Ti si iskompleksirani, mali, debeli dečak - govorila je Tara.

Tara je nastavila da spopada Ša, koji je u jednom trenutku pljunuo zadrugarku, a ona ga je pogodila flašom. Tara nije htela da da Nenadu kafu, što je njega iziritiralo, pa su nastavili da se prepucavaju.

- Jesi li ti realan, pljunuo si me?! Sad znam sa kime ću da blejim bar! Ovo ti malo! Glavu bih ti otkinula! - odbrusila je Tara.

- Brate, gledaj, kunem ti, počinješ da me nerviraš! - odbrusio je Ša.

- Neću ti dati kafu, daću nekome ko te ne voli, Tomoviću ću dati! - zapretila je Tara.

U jednom trenutku tenzija je dostigla vrhunac, pa je Tara naskočila na Ša, a onda su završili na krevetu. A sve vreme su jedno drugo nazivali pogrdnim imenima.

- Uživam kad se nerviraš, ti si moja kučkica! - poručila je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.