IMALI SMO ČARKE: Tara Simov progovorila o raskidu i pomirenju sa izabranikom Danilom Raičevićem

Bivša zadrugarka i poznata influenserka Tara Simov nedavno se porodila i na svet donela sina Nikolaja kojeg je dobila sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem.

Krštenju koje su nedavno napravili prisustvoali su samo najbliži, a sada su rešili da proslave napravivši veliko slavlje kako i dolikuje.

- Što se tiče deteta kao da mi je peto, sve po difoltu... Da sam znala da ću ovako, ne bih uopšte sebe sekirala celu trudnoću. Stalno sam razmišljala kako ću i šta ću, kad ono mrvica mala, kao da smo stvoreni jedno za drugo.

Nakon emotivnog kraha i raskida, Tara je rešila i da progovori kako je došlo do pomirenja sa Danilom.

- To su sad čarke, kažu svi da je to normalno u početku.

Na pitanje da li ima u planu da je ponovo gledamo na malim ekranima kao učesnicu rijaliti programa imala je da poruči samo jedno:

- Rijaliti me ne interesuje već dugo, a pogotovo sada kada imam ovo moje zlato. Ceo moj životni fokus je na njemu i daj Bože da imam petoro dece, da mi budu svi tu na okupu.

Svekrva Tare Simov privukla je velilku pažnju javnosti svojim izgledom, a bivša zadrugarka otkrila je u kakvim su odnosima.

- Slažemo se. Svekrva mi je Bog i batina što se tiče izgleda.

Simova je otkrila i da li ima pomoć porodice svog izbaranika u odgajanju naslednika.

- U Nišu je super, volim što je malo manje glasno nego u Beogradu, ali opet mi nedostaje ta gungula. Obično kada sam ja u gunguli ja sam mirna, a kada je oko mene mirno ja ne znam šta ću, to je problem. Imam i suviše slobodno vremena, na pretek. Danilova porodica je mnogo ažurna što se tiče bebe. Stalno nam sede u kući hoće da vide bebu, da budu tu, da pomognu... Ipak, uglavnom i slobodno vreme provodim sa bebom.

Izvor: Pink.rs
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još