NE ZNAM KAKO SAM OSTALA ŽIVA: Sanja Stanković u suzama progovorila o saobraćajnoj nezgodi koju je doživela pre ulaska u rijaliti (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima prikazan je snimak u kome Jovana Tomić Matora sa Erminom Pašović ogovara svoju bivšu devojku Sanju Stanković.

- Sve što su rekle, govori o njima. One mene vređaju, a ne ja njih. Ne znam, ja sam već pričala... Samo ću se obratiti mojoj mami, jer ima punomoćje, svaku reč koju Jovana bude rekla protiv mene, može da je tuži. Ja ovde ne želim da se svađam i raspravljam, svaka kleveta neka ide na njenu čast. Pričam generalno, a ja se neću nastavljati - počela je Sanja.

- Ne mogu da verujem šta priča, u šoku sam. Ona meni priča da će da zove muriju, koju klevetu sam ja rekla? - pitala je Matora.

- Ja se borim sa sobom, i dižem samu sebe, jer nemam nikoga. Mi ćemo na sudu da rešimo sve što nije tačno - dodala je Sanja.

- Ti si Sanja imala najpozitivnija pitanja ovde, nikad bolja nisi bila. Ne znam šta se sad foliraš - ubacio se Marko Đedović.

- Meni je u glavi teško, ja sam svesna šta se dešava, ali sam loše od nesreće - nastavila je Sanja.

- Sama si sve napravila, i priču sa Franom. Osuđivali su te od momenta kada si htela da ga poljubiš. Ne znam što si ušla - dodala je Sandra Rešić.

- Ne mogu da izdržim boravak ovde, pritisak, ljude. Neću da se pravdam ovde ljudima - rekla je na ivici suza Stankovićeva i dodala:

- Briga me šta će ljudi da kažu za Frana, ja znam šta sam napolju rekla, i ne brinem. Nisam planirala da se zaljubim u ovog dečka, ja nisam ovde ništa isplanirala - dodala je potom.

- Bolje da ćutim, i da ne nastavljam - zapretio je Đedović.

- Ići ćemo do policije, jer je juče pominjala Pandu, za kog je rekla da je dekica. Izlupetala se ovde - nastavila je Sanja.

- Dobro, neka bude od 45 - 50 - smejala se Matora.

- Sanja, da li se loše osećaš što nisi u vezi sa Anđelom Rankovićem? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Ne. Meni se ide kući već mesec ipo dana unazad. Ne želim da pričam. Trebaju mi 4 zida i moj krevet - opet se Sanja zaplakala.

- Ti nisi srećna. Nesrećna si u bivšoj vezi u kojoj nisi volela, nesrećna si zbog svega ovde - počeo je da nabraja Đedović.

- Ja sam bila srećna i bez tih para! Samo sam htela da pobegnem od situacije koja mi se desila napolju. Sećam se kako sam se tumbala pedeset metara, imam traume od toga. Ja sam se od tog trenutka promenila. Drugarica je mislila da sam mrtva, ne znam kako sam ostala živa, tada mi je kliknulo u glavi. Ja brzo padam. Ja sam se u dvojci svađala, a sada ništa ne radim, i ne mogu da se saberem - vikala je Sanja.

- Ja ne volim da se petljam ovde. Ja razumem ljude koji nju ne kapiraju. Ja odlično znam kako joj je bilo posle tog udesa, treba da se zahvali Bogu. Od toga automobila ništa nije ostalo - dodao je Ranković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još