Jovana trudna?

Ljubavni roman između Jovane Janković i Željka Joksimovića mogao bi da dobije kraj dostojan najgledanijih latinoameričkih telenovela.  Posle nedelje burnih raskida, gledanja u pasulj ko bi mogao da  bude novi izabranik Jovaninog srca, najnovija vest glasi da je Jovana trudna.

Kako dobro obavešteni izvori tvrde, pomirenje između Jovane i Željka sada je već rešena stvar, voditeljka je već vratila svoje stvari u stan u kom su zajedno godinama živeli i ponovo planiraju svadbu, za jesen ove godine. Pitanje koje se neizbežno nameće posle ove "brzopotezne" raskid-pomirenje-useljenje priče je: Da li je Jovana u blagoslovenom stanju!?

Podsećanja radi, prilikom gostovanja u jednom popularnom šou programu, na domaćoj televiziji, Jovana je sa širokim osmehom rekla kako bi želela da rodi tri ćerke! Pošto u tom momentu priča o raskidu nije bila aktuelna po medijima, svi su pomislili da su to sasvim normalne i realne želje jedne "taze" verenice. Ali, da li je "Odbegla mlada" možda zaista počela da ostvaruje deo te izrečene želje, te će Željko postati otac ili možda ne!
 

Pogledajte još