Jovana trudna?

Ljubavni roman između Jovane Janković i Željka Joksimovića mogao bi da dobije kraj dostojan najgledanijih latinoameričkih telenovela.  Posle nedelje burnih raskida, gledanja u pasulj ko bi mogao da  bude novi izabranik Jovaninog srca, najnovija vest glasi da je Jovana trudna.

Kako dobro obavešteni izvori tvrde, pomirenje između Jovane i Željka sada je već rešena stvar, voditeljka je već vratila svoje stvari u stan u kom su zajedno godinama živeli i ponovo planiraju svadbu, za jesen ove godine. Pitanje koje se neizbežno nameće posle ove "brzopotezne" raskid-pomirenje-useljenje priče je: Da li je Jovana u blagoslovenom stanju!?

Podsećanja radi, prilikom gostovanja u jednom popularnom šou programu, na domaćoj televiziji, Jovana je sa širokim osmehom rekla kako bi želela da rodi tri ćerke! Pošto u tom momentu priča o raskidu nije bila aktuelna po medijima, svi su pomislili da su to sasvim normalne i realne želje jedne "taze" verenice. Ali, da li je "Odbegla mlada" možda zaista počela da ostvaruje deo te izrečene želje, te će Željko postati otac ili možda ne!
 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.