ODBRUSILA HEJTERIMA: Didi Janković na meti zlih jezika zbog lažnih pratilaca na Instagramu! (FOTO)

Internacionalna pevačica Dijana Janković, poznatija i kao Didi Džej doživela je dramu na društvenim mrežama, kada se našla na meti hejtera koji tvrde da je kupovala Instagram pratioce.

Tim povodom, muzička zvezda odlučila je da se oglasi putem pomenute platforme i u svom stilu odbrusi zlim jezicima. Jankovićeva je u svojoj objavi istakla da to nikada nije radila, kao i da bi tužila za neistine i laži, ali nema vremena za sudske procese jer gradi svetsku karijeru.

Dijana je napisala:

Ovim putem želim da se obratim svim medijima u Srbiji i ljudima sa društvenih mreža koji pišu neistine o meni, nikada niti iz bilo kakvog razloga nisam kupovala pratioce na Instagramu, niti na bilo kojoj drugoj društvenoj mreži, niti sam ikada imala četiri miliona pratilaca na Instagramu (mada bih volela i znam da ću ih uskoro imati), to je apsolutna laž i izmišljena priča. Nije mi samo jasno na šta su ljudi sve spremni i šta sve mogu da izmisle i koliko daleko to već ide? Smatram da imam jako malo pratilaca s obzirom na to da gradim američku karijeru. Tužila bih sve, ali zaista nemam vremena za sudske procese, jer sam zauzeta svojom svetskom karijerom i žao mi je onih koji se plaše mog uspeha mogu samo da im poručim da sam tek počela i da me neće zaustaviti takve gluposti, možete da pišete šta želite svi ste vi i te kako svesni mog uspeha.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: didijofficial/Instagram

Pogledajte još