KRAJ BRAKA NAKON 16 GODINA: Razveli se Elena i Jugoslav Karić?!

Elena Karić i Jugoslav Karić ovog jutra zvanično su se razveli, navode mediji.

Elena i Jugoslav duže vreme su razdvojeni, a navodno, ovog jutra u 9.45 časova na sudu su i zvanično okončali brak.

- Elena i Jugoslav su odavno rastavljeni, a danas je samo došlo do zvaničnog okončanja bračne zajednice. Oni su se razveli jutros u 9.45 časova sporazumnim dogovorom - otkrio je izvor blizak paru za medije.

Brak između Jugoslava i Elene je trajao 16 godina. Venčali su se u martu 2005. godine, a zatim dobili sina Simona.

Podsetimo, Elena i Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom kupio je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha. Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda "Lithu", paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju menstruaciju.

- Svakog meseca imamo priliku da donesemo prinovu na Zemlju putem svoje mesečeve krvi, kao što su to radili naši preci. U procesu zaceljenja patrijarhalnih rana vrlo je važno pružiti pažnju i svest o načinu oslobađanja naše svete tečnosti. Predavanje menstrualne krvi je drevna tradicija koja neguje našu vezu sa majkom Zemljom i omogućava nam da učestvujemo u razmeni energije sa njom. Tokom poslednjih nekoliko godina pokrenula sam mnoge žene širom sveta na ovaj sveti ritual. Postoji mnogo različitih načina prikupljanja naše mesečeve krvi. Korišćenjem čašica umesto tampona možemo povezati sa matericama našu svetu žensku suštinu, prikupiti krv za prinošenje i doprineti zdravijem okruženju - poručila je Elena tada.

Izvor: Kurir.rs/Republika
Foto: jugoslavkaric/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.