Odgovoriti na još 629 pitanja

0

Evropska komisija (EK) dostavila je Kancelariji Vlade Srbije za evropske integracije ukupno 629 dodatnih pitanja koja se odnose na odgovore na Upitnik EK, a odgovori na ta pitanja biće prosledjeni …

BEOGRAD, 29. marta 2011. (Beta) – Evropska komisija (EK) dostavila je Kancelariji Vlade Srbije za evropske integracije ukupno 629 dodatnih pitanja koja se odnose na odgovore na Upitnik EK, a odgovori na ta pitanja biće prosledjeni pre uskršnjih praznika, saopštila je u utorak vladina Kancelarija.

U saopštenju se navodi da je EK u petak, 25. marta dostavljanjem pitanja iz oblasti političkog i ekonomskog kriterijuma, pravosudja i osnovnih prava, pravde, slobode i bezbednosti i zajedničke spoljne i bezbednosne politike dostavila poslednji set dodatnih pitanja.

“Ukupan broj dodatnih pitanja iznosi 629. U najvećem broju, ona se odnose na pojašnjenje već dostavljenih informacija razvrstanih po pregovarčkim poglavljima, ali postoji i odredjeni broj suštinski novih pitanja”, navela je Kancelarija.

Kako se navodi, odgovori na dodatna pitanja biće dostavljeni EK pre kraja treće nedelje aprila, odnosno do uskršnjih praznika.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.