NEĆE BITI SEKSA PRED KAMERAMA: Miljana Kulić i Danijel Višić obelodanili vezu pred zadrugarima, pao vreo poljubac! (VIDEO)

Sinoć su tokom emisije "Pretres nedelje", Miljana Kulić i Danijel Višić pred svima obelodanili svoju vezu i pao je sočan poljubac.

- Da, zvanično smo u vezi od jutros od šest ujutru - rekao je Danijel, a onda je usledio aplauz.

- Ja sam videla jutros da je njemu stalo do mene! Zamolila sam ga, jer kada mi je rekao da je agresivan kada mu spomiju porodicu, ja sam ga zamolila da me ne štiti od ostalih i da mogu sama! Da li se sećate da sam pričala, kako kada neko bude ušao ja ću pokušati jer je moaj prošla veza bila bolesna. Ja sam Zolu pitala za sve dva puta, i Danijel se naljutio, i tada sam videla da mu je stalo i ja sam uvek odana i iskrena i on se meni zaista svideo. Mi smo pričali u rehabilitaciju tri dana, i tada mi je sve rekao i mislio je da mu teram inat jer sam legla sa njim, ali me je grizla savest jer sam molila Zolu, ali sam videla da živim za trenutak i rešila sam da stavIm tačku i nastavim dalje. Niko nije vereovao da će ući neko za mene, a nećemo voditi ljubav jer ovde neće biti vremena ovde za to. Mnoge su ljubomorne na mene, i pričaju kako se on sprda sa mnom, a ja sam videla da to nije tako, a ja nisam Maja Marinković i nisam radila šta je ona. Danijel se meni fizički dopao, nikada se nisam zaljubila u zelene oči - rekla je Miljana.

- Čerečili ste Maju jer je ušla u vezu, posle duge veze - rekla je Tara Simov.

- Ja sam planirao da to sve ide polako i da se bolje upoznamo, ali su emocije bile jake pa se desilo jutros! Ja nemam problem sa njenom prošlošću, i ljubomoran sam i rekao sam da ako ostanemo do kraja možemo da se venčamo! - rekao je Danijel.

On se sprda sa Miljanom, a ona Zolu pravi ljubomornim, a ti dečko si mi smešan i koga ti zaj*bavaš i na silu se ljubite u inat Zoli - rekla je Ana.

- Ja mogu da kažem da je ona ljubomorna, ona mi nešto priča koja je bila sa oženjenim čovekom. Ja ovog dečka ja na neki način i počinjem da volim, i srce me vuče njemu i možda je to bolesno, ali je tako! - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još