Paket Telekoma za navijače Zvezde i Partizana

BEOGRAD, 31. marta 2011. (Beta) - Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan, kao i Telekom Srbija predstavili su u četvrtak novi tarifni paket koji navijačima omogućava povoljnije telefoniranje i mogućnost da pomognu svom klubu.

Direktor za komercijalne poslove Telekoma Srbije Vladimir Lučić objasnio je da će pripejd paketi koštati 200 dinara sa bonusom od 200 minuta i 200 poruka.

"Korisnici Zvezda pripejd i Partizan pripejd kartica moći će da odaberu tri broja u MTS mreži sa kojima će se razgovori tarifirati nula dinara, dok će poruke biti jedan dinar ", rekao je Lučić na konferenciji za novinare.

Kupovinom ovih pripejd kartica korisnici će moći da pomognu klubu za koji navijaju, jer prilikom aktiviranja kartice klub dobija 50 dinara, a od svake dopune po jedan dinar.

Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor zahvalio je Telekomu na sjajnoj ideji i mogućnosti da navijači pokažu svoju privrženost i najavio da će kupci pripejd kartice imati različite pogodnosti.

Generalni sekretar Crvene zvezde Andrija Kleut ocenio je da je ova zajednička akcija odlična uvertira uoči derbija u sredu i pozvao navijače da u što većem broju kupuju ovu priprejd karticu.

Pripejd kartice Zvezde i Partizana naći će se već u petak u prodaji na 20.000 mesta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.